Saltar a continguts

Secció Atletisme CMSC

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Resultats

7 Juny 2008
CAMPIONAT DE CATALUNYA ALEVÍ I INFANTIL
LA SECCIÓ ES CONSOLIDA DES DE LA PROMOCIÓ

Un cop més aquesta temporada, atletes de la secció s'han erigit com a autèntics protagonistes del campionat de Catalunya Aleví i Infantil, celebrat a les pistes de Can Jofresa de Terrassa.
En categoria Aleví , destaca el segon lloc de Nil Gispert en una apassionant cursa de 600 m.ll., on el reusenc E. Calavera ha tingut que elevar molt el ritme de cursa per tal d'impedir que el Nil pogués emprar la seva tàctica letal.
Pel que fa a la categoria Infantil, la protagonista ha estat Maria Abadal, aconseguint guanyar amb molta autoritat els 80 m.t. amb un temps de 13"34 i, trepitjant els quadres amb tercera posició als 80 m.ll. amb un temps de 10"84.

La resta dels pòdiums han estat, el segon lloc de l'Eric Batlle a la llargària amb un salt de 4.89, i dos tercers a càrrec de la Constança Cerrada al salt de llargada i el Roger Sunyer als 80 m.t.
A banda dels llocs de pòdium, no ho són menys el gran nombre de finalistes assolits, demostrant un cop més, l'excel.lent tasca que efectua l'equip tècnic encarregat de la promoció. Per molts anys.