Saltar a continguts

Secció Atletisme CMSC

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Resultats

18/01/09
Cros de Castellbisbal

Els atletes del nostre club van realitzar una actuació d'allò més lluida al primer cross de l'any: el cross de Castellbisbal. En ell hi van participar atletes de les categories més joves del club: de Prebenjamí a Infantil.
A la categoría prebenjamí Femení la Carlota Querol Duro va quedar en desena posició i l'Anna Izquierdo Mas la posició vint-i- nou.

Els Benjamins masculins es van emportar la primera (Aleix Serra Viladrich) i tercera (Marc Olmos Oms) posició. D'altres atletes destacats van ser Ruben Pairo Salvador (6ena) i Pol Salvatella Vidal (7ena).
Les atletes de la categoría Benjamí Femení es van posicionar en segona ( Elena Verdera Bosch) i tercera posició ( Rut Tomás Riudor).

Pel que fa als Alevins Masculins, l'atleta Nil Gispert Vila-Ferran es va classificar en tercera posició i en Manel Ayuso Duro va guanyar una cinquena posició.
Les noies d'aquesta categoría corren amb molta empenta i a més de la Nora Taher Martínez (segona) i l'Àngela Gutierrez (tercera), destacar l?actuació de El.la Bestue Ferrera (4ª), Laia Gonzàñez Call (5ena), Blanca Rius Sansalvador (7ena), Anna Abradó Gross (8ena).

Els més grans d'aquesta jornada van ser els Infantils. En Pau Ayuso Duro va quedar el primer de la seva categoría i en Nil Rodes Llorenç en cinquena posició. Els atletes Francesc Viaplana Rozman, Dario Sirerol Jiménez i Bernat Parpal van aconseguir la 12ena, 13ena i 14 ena posició.
Pel que fa a les noies, el podi va ser nostre tot sencer amb la primera posició de la Carlota De Sojo Casto, la segona amb la Laia Gispert Vila-Ferran i la tercera amb la Katia M. Coquis Lossio. L'atleta Marta Girbau Miralles va quedar en vuitena posició.

A tots ells i elles l'enhorabona.

Enllaç: Tots els resultats