Imatge de complement
12/06/2010
CAMPIONAT DE CATALUNYA INDIVIDUAL INFANTIL ALEVÍ I BENJAMÍ
18 MEDALLES PER ALS ATLETES DE LA SECCIÓ

En el Campionat de Catalunya individual de proves de promoció celebrat aquest dissabte al Prat del Llobregat, s'han aconseguit 18 podis.

Eloi Santafe en categoria benjamí, ha aconseguit dos ors en les proves de 60 mll i salt d'alçada.

En categoria aleví, Marc Salvatella ha aconseguit un or i una plata en les proves de 60 mt i alçada.

Laia Gonzalez, Ella Bestue i Nil Gispert, han aconseguit l'or en les proves de 600 mll, triple i 1000 mo respectivament en categoria infantil.

Mauro Canalda ha aconseguit les medalles d'argent y bronze en les proves de 150 mll i 80 mll.

Blanca Rius i Nora Taher han assolit les medalles d'argent en les proves de 1000 mll i 3000 mll respectivament en categoria infantil femení.

Oscar Rico ha aconseguit dos bronzes en les proves de 220 mt i 80 mt en categoria infantil masculi.

Per últim Olivia Rubert i Claudia Rofes han aconseguit el bronze en les proves de 150 mll i javelina respectivament.

D'altre banda, els atletes dels col.legis de Sant Cugat amb fitxa federativa del CMSC també han aportat podis a la nostra ciutat, amb els següents resultats:

Joan Artigas, or en la prova de llargada benjamí masculí.
Alex Bonet, bronze en la prova de 60 mll benjamí masculí.
María Mur, bronze en la prova de pilota benjamí femení.

La resta de participants que s'havien classificat per a la jornada final han competit a una gran nivell, col.laborant amb la extraordinària participació de la nostre secció en aquesta jornada.