Imatge de complement
19/06/2010
CAMPIONAT DE CATALUNYA CADET
CONSTANÇA CERRADA I MARIA ABADAL OR, ZOYA NAUMOV I NIL RODES BRONZE

En el campionat de Catalunya d'atletisme, en categoria cadet, que s'ha celebrat aquest dissabte a Vic, els atletes de la secció han aconseguit 4 medalles.

Constança Cerrada amb una magnífica marca de 11,49 metres en la prova de triple salt, a molta distància de les seves competidores va aconseguir la medalla d'or.

María Abadal en 100 metres tanques, va dominar les semifinals i es va proclamar campiona de Catalunya amb un altra demostració de superioritat, a la que ja ens té acostumats.

En la prova de 1000 metres llisos, Zoya Naumov va aconseguir el bronze en una carrera en la quel va competir controlant sempre la seva posició.

Nil Rodes va obtenir la medalla de bronze en la dura prova de 5000 metres marxa consolidant-se d'aquesta manera en les primeres posicions d'aquesta modalitat.

Carlota de Sojo, en una emocionant carrera de 3000 metres llisos, va disputar el tercer graó del podi fins a l'última recta. Finalment va quedar en quarta posició i primera del seu any.

Roger Sunyer va obtenir la 5ª plaça final amb una gran actuació en unes semifinals i final de molt nivell.

Pau Ayuso va assolir la 5ª posició en els 1000 metres llisos en una gran cursa, disputada fins al final.

Mariona Borrell, en els 3000 metres marxa, va aconseguir la 6ª posició, en una dura prova en la que va mantenir la seva posició fins al final.

Laia Gispert, amb una gran actuació després de la lesió que l'ha tingut apartada durant unes setmanes de l'entreno, ha aconseguit una meritòria 7ª posició en la final, després de classificar-se directament per llocs en la semifinal.

Finalment, Bernat Parpal i Francesc Viaplana, en perxa i triple salt respectivament han aconseguit una meritòria novena posició.

Enllaç: TOTS ELS RESULTATS