Imatge de complement
26-27/06/2010
CAMPIONAT D'ESPANYA CADET
CONSTANÇA CERRADA: ARGENT, KATIA COQUIS: BRONZE

Magnífica participació dels atletes del CMSC en el campionat d'Espanya cadet celebrat aquest cap de setmana a Pamplona.

Constança Cerrada, en una nova mostra de superació, ha aconseguit la plata en un emocionant concurs de triple salt, en el que ha disputat el primer lloc fins al final. En un espectacular últim salt de l'any, ha arribat als 11,97 metres, aconseguint d'aquesta manera el subcampionat.

Katia Coquis en una actuació impecable, ha aconseguit la medalla de bronze en javelina, amb un llançament de 37,86 metres, confirmant d'aquesta manera, el seu excel·lent final de temporada.

Aquests dos podis cobren major importància, tenint en compte que tant Constança com Katia són atletes cadets de primer any.

A més , Constança ha participat en el concurs de salt de llargada aconseguint la setena posició. En aquesta mateixa prova, Cora Salas ha aconseguit la vuitena plaça. Ambdues han realitzat un salt màxim de 5,19 metres.

D'altra banda, María Abadal, superant amb facilitat les rondes preliminars i semifinals en els 100 metres tanques, ha aconseguit un magnífic quart lloc.

Finalment, Roger Sunyer, en 100 metres tanques, després de superar la ronda preliminar i la semifinal, ha aconseguit una magnífica sisena posició que premia l'excel.lent trajectòria d'aquest atleta en aquesta categoria.

Enllaç: TOTS ELS RESULTATS