Resultats

29/01/2001
CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS CADET EN PISTA COBERTA
EL CMSC aconsegueix la quarta plaça en noies i la sisena en nois

Aquest dissabte 29 de gener s'ha disputat la setena edició del Campionat de Catalunya de Clubs Cadet a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell. Els atletes del Club Muntanyenc han protagonitzat una meritòria actuació.
A la categoria femenina, el CMSC ha aconseguit una extraordinària quarta posició, millorant en un lloc l'aconseguit la temporada passada i només superades per tres clubs "grans" com l'ISS-L'Hospitalet, l'Avinent Manresa i l'Agrupació AC.
Cal destacar l'actuació de l'Olívia Rubert que ha guanyat la seva cursa de 60 m, aconseguint el segon millor temps amb 8"14 que signifiquen marca mínima pels Campionats d'Espanya Cadet. També desatacar l'actuació de l'Anna Abrado que s'ha situat segona en triple salt amb 9,67 m, Laia Gispert que ha aconseguit la tercera plaça als 60 m tanques amb 10"19, la mateixa posició que Êllâ Bestué en llargada amb 4,66 metres.
Els nois s'han situat en una bona sisena plaça en aquest autonòmic que ha estat dominat per la JA de Sabadell. De les actuacions individuals destaca la segona posició de Dario Sirerol en triple salt amb 10.91 m i la tercera plaça de Francesc Viaplana en salt d'alçada amb 1,65 m.

Enllaç: Resultats