Resultats

12-13/03/2011
CAMPIONAT D'ESPANYA JUVENIL EN PISTA COBERTA
Cora Salas, Quarta en Salt de Llargada

El passat cap de setmana, 12 i 13 de març, es va celebrar el Campionat d'Espanya Juvenil en Pista Coberta al Palau d'Esports de Saragossa.

Cora Salas va realitzar una magnífica actuació en salt de llargada aconseguint la quarta posició amb un registre de 5,59 metres que millora la seva marca personal.

Judit Feu també va millorar la seva marca personal dels 60 metres. A la primera ronda va marcar un temps de 8"08, entrant en segona posició i classificant-te per a la semifinal. En aquesta cursa va marcar 8"18 i la cinquena posició, que no li va donar el passi a la final. En triple sal, Judit va saltar 10,97 metres aconseguint la vuitena plaça.

Maria Abadal també es va classificar per a la semifinal dels 60 m tanques. A la primera ronda va entrar segona amb 9"22 i a la semifinal va marcar 9"20, entrant en cinquena posició sense classificar-se per a la final.

Malauradament una malaltia va impedir còrrer a Zoya Naumov la cursa dels 800 metres.

Enllaç: Resultats