Resultats

16/04/2011
CONTROL INFANTIL - ALEVÍ
Calella

El passat dissabte 16 d'abril es va celebrar la jornada de Control per a la categoria infantil a l'Estadi Municipal La Muntanyeta de Calella. Els atletes del CMSC han protagonitzat una destacada actuació.

A la categoria aleví, Jaël Sakura Bestue s'ha imposat als 60 m tanques femenins amb 10"2 i també al salt de llargada amb 3,97 metres. Judith Riart va ser segona als 60 m tanques amb 10"9 i tercera en llargada amb 3,25 metres. En llançament de disc masculí, Pol Abradó va llançar 19,09 metres aconseguint la segona posició.

A la categoria infantil, Enrico Rissi es va imposar en salt d'alçada amb una marca de 1,44 metres i va quedar quart al salt de llargada amb 4,09 metres. Prova en la que Ramon Adàlia va aconseguir la victòria amb un salt de 4,60 metres. Aquest atleta també va guanyar la seva sèrie dels 80 metres amb 10"9 que significaren el segon millor temps. Al llançament de javelina, Clàudia Rofes es va imposar amb un millor tir de 26,86 metres. Per últim, destacar la cursa dels 3.000 m marxa on Júlia Rodriguez va ser segona amb 21'27"0 i Maria Blanch tercera amb 21'35"7. En nois, Gabriel Ballester va ser segon amb 22'32"7.

Enllaç: Resultats