Saltar a continguts

Secció Atletisme CMSC

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Resultats

7 i 8/5/2011
CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS DE PROMOCIÓ
Els equips Infantil Femeni, Aleví Masculí i Femení, Subcampions

Aquest cap de setmana, 7 i 8 de maig, s'ha celebrat el Campionat de Catalunya de Clubs en les categories de Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet a El Prat del Llobregat. Els equips del CMSC han protagonitzat una extraordinària actuació amb la consecució de tres subcampionats i dues quartes posicions.

A la categoria aleví, tant l'equip masculí com el femení van aconseguir la segona posició. A la categoria infantil, van ser les noies qui van pujar a la segona posició del pòdium i els nois van assolir la quarta posició. A la categoria benjamí, les noies va ser sisenes i els nois es van classificar en la catorzena posició. Per últim, l'equip femení cadet també va aconseguir una gran quarta posició.

A la categoria aleví, cal destacar les victòries individuals de Jael Bestué als 60 metres amb una marca de 8"63, marca que representa un nou Rècord de Catalunya Aleví. Sara Torres en llançament de disc amb 15,94 metres i Maria Mur que va vèncer el llançament de pilota amb 23,70 metres.

A la categoria infantil van ser cinc les victòries. Clàudia Rofes va aconseguir dues, la de llançament de disc amb 22,68 metres i la de javelina amb 24,81 metres. Laia González es va imposar als 600 m amb un registre de 1'50"56, Ruth Cèsar al triple salt amb 9,51 m, Martí Pagès també en triple salt amb 9,75 metres i el relleu de 4X200 metres amb 2'06"66 amb un equip format per Ruth Tomàs, Andrea de Mas, Elena Verdera i Clàudia Cardona.

A la categoria cadet, Katia Coquis ha estat la guanyadora dels llançaments de pes i javelina amb 10,84 m i 35,88 metres respectivament. També l'equip de relleus de 4X100 m s'ha imposat amb un temps de 51"45 i amb un equip format per Constança Cerrada, Êllâ Bestué, Clàudia Canalda i Olivia Rubert.

Enllaç: Resultats