Resultats

13/11/2011
CROS CIUTAT DE SANT CUGAT
Sis Medalles pels atletes del Muntanyenc

El passat diumenge 13 de novembre es va disputar la tretzena edició del Cros Ciutat de Sant Cugat al Parc de la Pollancreda. Una edició que ha estat marcada per la intensa pluja que va caure al final de la jornada i que va impedir disputar tres curses de les categories inferiors.

Com cada any, el Cros de Sant Cugat s'estava desenvolupant amb tota normalitat amb un gran èxit de participació, públic i organització, quan una tromba d'aigua va impedir que es disputessin les curses de prebenjamí 2n any femení i prebenjamí 1r any masculí i femení.

Els atletes del Muntanyenc han estat un any més protagonistes d'aquesta jornada atlètica. Amb una participació de prop d'un centenar d'atletes, s'han aconseguit 6 llocs de pòdium, 2 Medalles d'Or, 1 de Plata i 3 de Bronze. A més, els atletes del CMSC han aconseguit 15 llocs entre els 10 primers classificats.

Els Campions han estat Marc Sala a la categoria de benjamí masc. 1r any i Judith Riart a la aleví fem. La medalla d'argent ha estat per la Zoya Naumov a juvenil fem. i les medalles de bronze han estat per Queralt Gonzàlez a benjamí fem. 2n any, Nil Rodes a cadet masc. i Pau Ayuso a juvenil masc.

Enllaç: Resultats