Saltar a continguts

Secció Atletisme CMSC

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Resultats

14/01/2012
CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL DE CLUBS
Plata en Noies i Bronze en Nois

Aquest dissabte 14 de gener s'ha disputat el Campionat de Catalunya Infantil de Clubs en Pista Coberta  a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell. Els equips del Club Muntanyenc Sant Cugat han realitzat una extraordinària actuació aconseguint pujar als llocs d'honor tant a la categoria masculina com a la femenina.

En noies, el CMSC s'ha situat en la segona posició a només cinc punts i mig del títol autonòmic, que ha estat pel Cornellà At. L'equip masculí ha estat tercer, també molt a prop del primer, la JA Sabadell, i a només a tres punts de la segona posició.

A nivell individual, cal destacar l'actuació de Marc Salvatella, que ha estat primer en salt d'alçada amb 1.50 m, marca que significa un nou Rècord dels Campionats, i Martí Pagès, que ha vençut en triple salt amb 10,55 metres, també nou Rècord dels Campionats.

També han aconseguit la victòria individual Pol Abradó en llançament de pes amb 9,52 m, Carla Morral als 2.000 m amb 7'22"53 i Jaël Bestué en salt de llargada amb 4,11 metres. Cal destacar la segona posició de Marc Olmos als 800 metres amb 1'48"00, l'equip de relleus masculí de 4X200 m amb un temps de 1'56"20 i amb un equip format per Marc Olmos, Martí Pagès, Marc Salvatella i Mario Guerra, i la tercera posició de l'equip de relleus femení amb 2'00"40 amb un equip format per Anna Bassa, Jael Bestué, Carla Morral i Alba Sánchez

Enllaç: Resultats