Saltar a continguts

Secció Atletisme CMSC

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Resultats

14/01/2012
CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT DE CLUBS B EN PISTA COBERTA
El Muntanyenc Campió en la categoria femenina

El passat dissabte 14 de gener, es va celebrar la setzena edició del Campionat de Catalunya Absolut de Clubs B en Pista Coberta a Sabadell. L'equip femení del Club Muntanyenc Sant Cugat s'ha proclamat brillantment Campió d'aquesta segona categoria absoluta, aconseguit d'aquesta manera el títol i l'ascens a la categoria A per a la propera temporada.

Amb un equip format per atletes de les categories de promoció, cadets, juvenils i júniors, les noies del CMSC han aconseguit el triomf amb gran autoritat, amb 10 punts d?avantatge sobre el segon classificat, el CA Canaletes.

Les atletes del Muntanyenc s'han imposat en cinc proves, han aconseguit quatre terceres posicions, una quarta i tres sisenes posicions.

Les victòries individuals han estat a càrrec de Zoya Naumov als 1500 m amb 5'20"61, Maria Abadal als 60 m tanques amb 9"32, Êllâ Bestué en salt de llargada amb 4,85 m, Constança Cerrada en triple salt amb 10,90 m, i el relleu de 4X200 m amb un equip format per Maria Abadal, Constança Cerrada, Blanca Rius i Cora Salas amb un temps de 1'48"15.

Enllaç: Resultats