Menú principal

Resultats

04/02/2012
TROFEU SABADELL PROMOCIÓ

El passat dissabte 4 de febrer, es va disputar la jornada final de la segona edició del Trofeu Sabadell Promoció a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell. Un vintena d'atletes del Muntanyenc han participar en aquesta competició destinada a atletes de les categories de promoció i que van aconseguir el passi per a aquesta jornada final a les corresponents jornades classificatòries.

Destaca l'actuació de Jael Bestué que es va imposar als 60 metres infantils amb una marca de 8"1. Seguint amb els infantils, Carla Morral es va situar segona als 2.000 m amb 7'25"5, i Marc Salvatella va aconseguir la segona posició en salt d'alçada amb 1,56 m i també en perxa amb 2,35 metres.

Als benjamins, Eloi Santafé, que va aconseguir la victòria en salt d'alçada amb 1,20 m i la segona plaça als 60 metres amb 8"6, prova en la que Àlex Bonet es va situar tercer també amb 8"6. També el relleu de 4X200 metres va aconseguir la primera posició amb un equip format per Théo Ruiz, Eloi Santafé, Joan Artigas i Àlex Bonet amb una marca 2'05"4.

A la categoria aleví, Marc Sala va aconseguir la victòria en salt de llargada amb 3,34 m i la segona plaça als 1.000 metres amb 3'38"7.

Enllaç: Resultats