CORA
18/02/2012
CAMPIONAT DE CATALUNYA JUVENIL EN PISTA COBERTA
3 Medalles d'Or i 2 de Plata pels Atletes del Muntanyenc

El passat dissabte 18 de febrer, es va celebrar la vint-i-setena edició del Campionat de Catalunya Juvenil en Pista Coberta a Sabadell. Els atletes del CMSC han protagonitzat una extraordinària actuació amb la consecució de tres medalles d'or, dos de plata, dos cinquenes posicions i una octava plaça amb la participació de vuit atletes.

Cora Salas a tornat a ser una de les protagonistes de l'autonòmic en aconseguir el títol de salt de llargada amb un registre de 5,67 metres, marca que significa un nou Rècord del Campionats. Cora també ha participat a la prova dels 60 metres i ha aconseguit una magnífica cinquena posició amb un registre de 8"11. Constança Cerrada també s'ha proclamat Campiona de triple salt amb un registre de 11,38 metres, així com la Zoya Naumov que ha aconseguit el títol dels 800 m amb un registre de 2'20"10.

Bernat Parpal i Maria Abadal han estat subcampions de Catalunya a les proves de salt amb perxa i 60 m tanques respectivament. El saltador ha fet una marca de 4,25 metres i la vallista un registre de 9"98.

També han protagonitzat una gran actuació Roger Sunyer als 60 m tanques on s'ha classificat en la cinquena posició amb 8"66 i Katia Coquis en llançament de pes amb una marca de 10,64 m que li ha valgut la vuitena posició.

Per últim, assenyalar que Sílvia Guerra ha corregut la semifinal dels 400 m amb una temps de 1'04"41 classificant-se en la tercera posició que malauradament no li ha servit per a passar a la final.

Enllaç: Resultats