Resultats

10/03/2012
CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL EN PISTA COBERTA
7 Medalles, 1 Rècord de Catalunya i Primers a la Classificació per Clubs

Aquest dissabte 10 de març s'ha celebrat el Campionat de Catalunya Infantil en Pista Coberta a Sabadell. El Club Muntanyenc Sant Cugat s'ha mostrat com el club més potent de Catalunya en aquesta categoria en pista coberta. Els atletes del Muntanyenc han aconseguit 7 medalles; 2 d'or, 3 de plata i 1 de bronze. A més, a la classificació per punts d'atletes finalistes el CMSC ha aconseguit la primera posició, per davant del Cornellà At. i l'ISS-L'Hospitalet que s'han situat segon i tercer respectivament.

Martí Pagès ha estat la gran figura dels campionats en aconseguir el títol de triple salt amb un registre de 11,06 metres, marca que representa un nou Rècord de Catalunya. Martí també ha aconseguit la medalla de bronze en salt de llargada amb 4,89 metres.
Jaël Bestué s'ha proclamat Campiona en 60 metres una marca de amb 8"34, tot i que a la semifinal a marca 8"30. Jaël també s'ha situat quarta en salt de llargada amb 4,40 metres.
Han aconseguit la medalla d'argent, Pol Abradó en llançament de pes amb 9,62 metres i Marc Salvatella en salt d'alçada amb 1,53 metres.
L'equip de relleus 4X200 metres ha aconseguit la medalla de plata amb un equip format per Marc Olmos, Marti Pages, Marc Salvatella i Aleix Serra amb un temps de 1'53"33.
Cal afegir que la primera posició a la classificació per clubs ha estat també gràcies als vuit llocs més de finalistes, ja que s'han aconseguit quatre quartes posicions, dos sisenes places, una setena i una vuitena.

ANNEX: Resultats Relleus   (pdf 49091)
Enllaç: Resultats