Resultats

11/03/2012
CAMPIONAT DE CATALUNYA CADET EN PISTA COBERTA
8 medalles, 2 d'Or, 4 de Plata i 2 de Bronze

El passat diumenge 11 de març es va celebrar el Campionat de Catalunya de Pista Coberta a Sabadell. Els atletes del CMSC han protagonitzat una extraordinària actuació amb la consecució de 8 medalles; 2 d'or, 4 de plata i 2 de bronze. A més, el Muntanyenc ha aconseguit la tercera posició a la classificació per punts d'atletes finalistes.

Destaca l'actuació de l'Êllâ Bestué que s'ha proclamat Campiona en triple salt amb una marca de 10,99 metres i ha aconseguit la medalla de plata en llargada amb 5,27 metres. També Ramon Adàlia s'ha proclamat Campió en triple salt amb un registre de 12,49 metres.
Les medalles d'argent han estat per Blanca Rius als 300 metres amb una marca de 42"03, Nora Taher en triple salt amb 10,88 metres i el relleu de 4X200 metres amb un equip format per Êllâ Bestué, Laia González, Nora Taher i Blanca Rius amb un temps de 1'49"69.
Les medalles de bronze les han aconseguit Ruth Cèsar als 60 m tanques amb 9"34 i Oscar Rico, també als 60 m tanques amb 9"18.
Per últim destacar que també s'han aconseguit sis llocs més de finalistes; una cinquena posició, tres sisenes i dos vuitenes, que han estat determinants per assolir la tercera plaça per equips.

ANNEX: Resultats Relleus   (pdf 67892)
Enllaç: Resultats