Saltar a continguts

Secció Atletisme CMSC

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Resultats

14/04/2012
CAMPIONAT DE CATALUNYA DE RELLEUS - FASE PRÈVIA
Vuit equips classificats

Aquest dissabte 14 d'abril, s'ha celebrar la Jornada Prèvia del Campionat de Catalunya de Relleus en les categories cadet, infantil, aleví i benjamí a les Pistes Poliesportives Municipals de Vilanova i la Geltrú. 

Els atletes del Muntanyenc han protagonitzat una extraordinària actuació, amb la classificació de vuit equips per a la Jornada Final.
 
Los noies de la categoria infantil han marcat el millor temps tant a la prova de 4X80 m com a la de 4X200 metres. També els nois infantils han classificat els dos relleus, el de 4X80 m amb la segona millor marca i el de 4X200 m amb la tercera.
 
A la categoria aleví, l'equip masculí ha marcat el millor temps de 4X60 metres i les noies han aconseguit la classificació tant als 4X60 m com als 3X600 metres.
 
Per últim, destacar també la classificació del nois de la categoria benjamí a la prova dels 4X60 metres, on han aconseguit la quarta millor marca.
 
La Jornada Final es disputarà el proper dissabte 28 d'abril a El Prat del Llobregat, i com hem pogut comprovar a la jornada prèvia els equips del CMSC tenen moltes possibilitats d'aconseguir llocs d'honor.
 

ANNEX: Resultats   (pdf 38073)
Enllaç: Fotos de JJ Vco