Saltar a continguts

Secció Atletisme CMSC

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Resultats

pódium
28/04/2012
CAMPIONAT DE CATALUNYA DE RELLEUS DE PROMOCIÓ
4 Medalles, 2 d'Or, 1 de Plata i 1 de Bronze

Aquest dissabte 28 d'abril s'ha celebrat la Jornada Final del Campionat de Catalunya de Relleus per a les categories infantil, aleví i benjamí a l'Estadi Moisès Llopart de El Prat del Llobregat.

Amb presència de vuit equips classificats per a aquesta Jornada Final, els atletes del CMSC han estat un cop més protagonistes d'aquest autonòmic de relleus aconseguint 4 medalles, 2 d'or, 1 de plata i 1 de bronze, a més d'un Rècord de Catalunya i una quarta posició.
 
L'equip de 4X200 metres infantil femení, format per Jael Bestué, Lucia Charbonnier, Carla Morral i Rut Tomas, s'han proclamat Campiones amb 1'52"54, marca que representa un nou Rècord de Catalunya. També a la categoria infantil femenina, però als 4X80 metres, les noies del Muntanyenc s'han proclamat Campiones amb una marca de 46"62 i pràcticament el mateix equip, ja que aquest relleu curt estava format per la Jael Bestué, Lucia Charbonnier, Carla Morral Martin i Alba Sánchez.
La medalla d'argent ha estat per l'equip masculí de 4X60 metres aleví, que amb un equip format per Joan Artigas, Àlex Bonet, Théo Ruiz i Eloi Santafé han marcat un registre de 35"25.
La tercera posició i medalla de bronze, ha estat per l'equip masculí dels 4X200 m infantil, que format per Marc Olmos, Martí Pagès, Marc Salvatella i Aleix Serra, han marcat 1'51"76. Per últim, destacar la magnífica quarta posició aconseguida per aquest mateix equip però a la prova curta dels 4X80 metres marcant un crono de 42"71.
 
Visteu:

 

 

Enllaç: Resultats