Saltar a continguts

Secció Atletisme CMSC

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Resultats

12/05/2012
CAMPIONATS DE CATALUNYA DE CLUBS INFANTIL
L'Equip Femení, Campiones
Carla Morral, Rècord de Catalunya de 600 metres

Aquest dissabte 12 de maig, s'ha celebrat el Campionat de Catalunya de Clubs Infantil a les Pistes d'Atletisme Moisès Llopart - CEM Sagnier, a El Prat del Llobregat. L'actuació dels equips infantils de Muntanyenc ha estat extraordinària, ja que han aconseguit el títol autonòmic de la categoria femenina i la quarta plaça en la masculina.

Les noies s'han proclamat Campiones amb gran autoritat sobre les seves contrincants, aconseguint una avantatge de vuit punts i mig sobre les segones classificades, el Cornellà At., i deixant darrera grans clubs com el Manresa, l'ISS-L'Hospitalet i l'Agrupació AC, que han estat terceres, quartes i cinquenes respectivament.
Com diem, la victòria de l'equip infantil femení ha estat contundent, destacant les 4 primeres posicions, 3 tercers llocs i 3 quarts. 
Però l'actuació més destacada ha estat a càrrec de Carla Morral, que ha aconseguit la victòria i ha millorat el Rècord de Catalunya Infantil de 600 m amb una marca de 1'42"85, millorant l'anterior registre de la santugatenca Laia González. 
També cal destacar a la Jael Bestué que s'ha imposat en les proves de 80 m i 150 m amb uns registres de 10"72 i 19"82.
 
A la categoria masculina, els nois del CMSC s'han situat en una bona quarta posició. Tot i no aconseguir pujar al pòdium, han assolit 4 primeres posicions, 1 segona i 2 terceres places. 
Martí Pagés s'ha imposat en la prova dels 80 m tanques amb 13"19 i en salt de llargada amb 5,02 metres. Pol Abradó ha aconseguit la victòria en llançament de pes amb 10,61 metres i en disc amb 30,96 metres.

Enllaç: Resultats