Resultats

20/05/2012
CAMPIONAT D'ESPANYA DE CLUBS - Primera Divisió
Quatre Atletes del CMSC Protagonistes

El passat diumenge 20 de maig, es va celebrar la Segona Jornada del Campionat d'Espanya de Clubs de Primera Divisió. Quatre atletes del CMSC van participar amb el club ISS-L'Hospitalet, amb el que el nostre club té un acord de col·laboració.

L'ISS-L'Hospitalet es vaimposat a l’encontre que es va realitzar a les Pistes de Les Basses de Lleida amb una participació determinant de les atletes santugatenques. Amb aquest resultat l’ISS-L’H es classifica per a disputar l’encontre final en lluita pel títol estatal que se celebrarà el proper 2 de juny.

Katia Coquis es va imposar en la prova de llançament de javelina amb una marca de 34,85 metres, Constança Cerrada es va situar segona en triple salt amb 11.38 m, la mateixa posició que Cora Salas en llargada amb un salt de 5,48 metres i Zoya Naumov va aconseguir la tercera posició als 400 metres amb un registre de 59”28.

Enllaç: Resultats