Saltar a continguts

Secció Atletisme CMSC

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Resultats

27/05/2012
CAMPIONAT D'ESPANYA JUVENIL PER SELECCIONS AUTONÒMIQUES
Cora Salas i Constança Cerrada, Campiones amb la Selecció Catalana
Cora Salas, Rècord de Catalunya Juvenil de 4X100 metres

Aquest cap de setmana, 26 i 27 de maig, s’ha celebrat el Campionat d'Espanya Juvenil per Seleccions Autonòmiques, organitzat pel Consejo Superior de Deportes, a l'Estadi d'Atletisme CAD de Saragossa. Els equips catalans han protagonitzat una destacada actuació aconseguint el títol estatal per federacions autonòmiques tant a la categoria masculina com a la femenina. Cora Salas i Constança Cerrada han format part de l’equip femení campió.

Cora Salas s’ha imposat en la prova de salt de llargada amb una marca de 5,54 metres i ha format part de l’equip de relleus de 4X100 metres que a més d'aconseguir la victòria, han marcat un temps de 48"00 que significa un nou Rècord de Catalunya Juvenil.

Constança Cerrada ha estat quarta en triple salt amb una marca de 11,58 metres.
 
Cal assenyalar que la Katia Coquis també havia estat seleccionada per a participar en aquest campionat i, tot i viatjar amb l’equip i presentar-se sense cap novetat, per un error administratiu i/o informàtic, no va poder participar. Amb una decisió administrativa per part de l’organització del campionat, la nostra llançadora va ser greument perjudicada i no va poder prendre part en una prova en la que era una de les favorites per a endur-se la victòria individual.
 

ANNEX: Resultats   (pdf 63017)