Saltar a continguts

Secció Atletisme CMSC

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Resultats

12/11/2012
CROS CIUTAT DE SANT CUGAT

El passat diumenge 11 de novembre es va disputar la catorzena edició del Cros Ciutat de Sant Cugat amb un gran èxit organitzatiu i de participació.
 
La Secció d’Atletisme del CMSC ha estat un any més protagonista d’aquest esdeveniment atlètic ja tradicional de la ciutat. Amb una participació de prop d’un centenar d’atletes, també en les tasques organitzatives amb l’aportació de voluntaris, però en aquest any cal destacar la iniciativa de la creació de la cursa Special Cros, dirigida a participants amb disminució psíquica.
 
Els atletes del Muntanyenc han obtingut uns grans resultats, destaquen les categories infantil femení i juvenil masculí, on els tres llocs d’honor han estat pels atletes de la secció. Les protagonistes són Elena Verdera, Carla Morral i Carla Rafols, i els juvenils Francesc Àguila, Pau Ayuso i Pol Cinta.
A la categoria juvenil, Sílvia Guerra va aconseguir la victòria i Carla Sojo la tercera posició. També s’ha proclamant campió Marc Sala a la categoria benjamí masculí,
Blanca Rius va aconseguir la medalla de plata a la categoria cadet, i per últim destacar les medalles de bronze aconseguides per Clara Congregado a la categoria popular femení, Queral González a aleví femení i Mariña Sotelo a benjamí femení.
 
Menció especial als participants de la cursa Special Cros, on van participar una vintena d’atletes de diferents edats representants de la nostra secció i de la Federació Catalana d'Esports per a Disminuïts Psíquics (ACELL). Amb una cursa de 470 metres, els tres primers classificats de la cursa masculina van ser atletes del CMSC, Carles González, Xavier González i Jacob Chacon. També, destacar la sisena i setena posicód e Enric Bru i Oscar Peregrina, i la catorzena de Xavier Sarió A la classificació femenina, Maria Paz López es va situar en la segona posició i Begoña García en la quarta.

Enllaç: Resultats