Saltar a continguts

Secció Atletisme CMSC

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Resultats

21/01/2013
TROFEU SABADELL PROMOCIÓ EN PISTA COBERTA
Tercera Jornada

El passat diumenge 20 de gener es va realitzar la tercera jornada del Trofeu Sabadell Promoció a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell. Els atletes del CMSC han protagonitzat una nombrosa i destacada participació. Deu atletes i dos equips de relleus s’han classificat en tretze proves per a disputar la Jornada Final, que se celebrarà el proper 10 de febrer al mateix escenari.
 
A la categoria infantil, Eloi Santafé i Marc Tomey s’han classificat en salt d’alçada, Joan Artigas i Fabià Fuster ho han fet a la prova dels 2.000 metres.
 
A la categoria aleví, Marc Sala, Berta Dordal i Mariona Cortés s’han classificat a la prova dels 2.000 metres, així com els dos equips de relleus 4X200 metres, formats per Queralt González, Leane Gross, Berta Dordal i Mariona Cortés, en noies, i David Carmona, Tom Fabra, Édouard Ruiz i Marc Sala, en nois.
 
A la categoria benjamí, Sergi Francois Huesca ha aconseguit el passi a la prova dels 1.000 metres i en llançament de pes, Célian Gross i Clara de Charbonnier també en ho han fet en pes.

Enllaç: Resultats