Resultats

11/02/2013
FINAL TROFEU SABADELL PROMOCIÓ EN PISTA COBERTA
11 Medalles pels Atletes del CMSC

El passat diumenge 10 de febrer, es va celebrar la Jornada Final de la tercera edició del Trofeu Sabadell Promoció a la Pista Coberta de Sabadell. Els atletes del CMSC han protagonitzat una destacadíssima actuació, aconseguint 11 medalles, 4 d’or, 5 de plata i 2 de bronze.

A la categoria infantil Jaël Sakura Bestué es va proclamar Campiona dels 60 metres amb una marca de 8”28 i Pol Abradó va fer el mateix al llançament de pes amb un tir de 11,46 metres. Joan Artigues va aconseguir la segona posició als 60 m tanques amb 11”46,

A la categoria aleví, Sandra Manso va aconseguir la victòria als 60 m tanques amb una marca de 10”72, Marc Sala també va guanyar els 60 metres amb 9”09, Leane Gros va ser segona als 60 metres amb 9”09, Mariona Cortés va ser tercera als 600 metres amb 2’02”04, i el relleu de 4X200 metres va aconseguit la victòria amb un equip format per Queralt González, Leane Gross, Clàudia Pémez i Mariona Cortés.

A la categoria benjamí, Sergi Francois Huesca va aconseguir la segona posició als 60 metres amb 9”81, i també als 400 metres amb 1118”01 i  Célian Gross va ser tercer al llançament de pes amb 4,88 metres,

Enllaç: Resultats