Saltar a continguts

Secció Atletisme CMSC

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Resultats

3/03/2.013
CAMPIONAT DE CATALUNYA CADET EN PISTA COBERTA
8 Medalles pels Atletes del CMSC

Els atletes del CMSC han protagonitzat una extraordinària actuació als Campionats de Catalunya Cadet en Pista Coberta celebrats aquest diumenge 3 de març a Sabadell.

Tres títols autonòmics, dos medalles de plata i tres de bronze és el balanç d’honor dels nostres atletes. A més, també s’han aconseguit sis posicions més de finalistes i la segona plaça a la puntuació per clubs.
 
Ramon Adàlia ha estat una de les figures del campionat en aconseguir dues medalles d’or. Ramon ha estat campió en salt de llargada amb 5,91 m i en triple salt amb un registre de 13.24 metres. Aquesta prova ha estat dominada pels atletes del CMSC ja que han aconseguit tots els llocs del pòdium. Martí Pagès ha estat segon amb 12,41 m i Enrico Rissi tercer amb 12,26 metres.
Ruth Cèsar s’ha proclamat campiona de la cursa dels 60 m tanques amb una marca de 9”04, prova en la que Laia González ha estat tercera amb 9”28.
Elena Verdera ha aconseguit la medalla d’argent dels 3.000 m amb un temps de 11’10”37, i Marc Salvatella ha estat tercer en salt d’alçada amb 1,71 metres.
També s’ha de destacar l’actuació de Carla Morral que ha estat quarta als 1.000 m amb 3’11”72, Lucia López també quarta en salt d’alçada amb 1,43 m, Carla Rafols sisena als 3.000 m amb 11’55”72, i Nora Taher sisena en llargada amb 4,65 metres.
L'equip de relleus femení de 4X200 metres es va classificar en la quarta posició amb un temps de 1'50"93 i un equip format per Ruth Cesar, Laia González, Carla Morral i Nora Taher.

A la puntuació per equips, el Club Muntanyenc s’ha situat en la segona posició, darrera de l’Agrupació AC i amb gran avantatge sobre clubs importants com la JA de Sabadell, l’ISS-L’Hospitalet o el FC Barcelona. Aquesta puntuació s’obté amb la suma dels atletes finalistes de cada club.

Enllaç: Resultats