Resultats

CAMPIONAT D’EUROPA DE VETERANS EN PISTA COBERTA
Manel González, Subcampió d'Europa de 4X200 m i finalista als 400 m
Tres atletes del CMSC han participat

En Manel González ha realitzat una extraordinària actuació als Campionats d’Europa en Pista Coberta de Veterans que s'han realitzat a Sant Sebastià des del passat 19 de març fins diumenge 24.

A la cursa dels rellues 4X200 m ha aconseguit la medalla de plata amb l'equip espanyol amb un temps de 1'39"19.
A la prova dels 400 metres M45, el nostre Coordinador Tècnic, va realitzar una primera eliminatòria amb un temps de 55”70, aconseguint la primera posició i el passi a la semifinal.
A la següent ronda, va marcar un temps de 54”49 que representaven la victòria de la primera semifinal, el passi a la final continental i un nou Rècord de Catalunya.
Un cop a la final, en Manel va tenir un entrebanc i malauradament va caure quan lluitava pels jocs d’honor. De fet amb la marca aconseguida a la semifinal, l’hagués situat en la tercera posició.
Mala sort en aquesta ocasió per aquest gran atleta que ja va ser olímpic als Jocs de Los Àngeles l’any 1.984.

També van participar Higini López i Alícia Hernández en aquest campionat continental. Higini ho va fer en tres proves, 60 metres, 60 m tanques i 200 metres de la categoria M50. Als 60 m va marcar 8"00 en sèries i va passar a la semifinal, on va marcar 8"12 sense aconseguir el passi a la final. Als 60 m tanques va marcar 10"76 i als 200 m 26"41, no va aconseguir passar a les semifinals.
Alícia Hernández es va situar tercera a la sèrie de 60 metres amb un temps de 9"05 i no va passar a semifinals.

Enllaç: Resultats