Saltar a continguts

Secció Atletisme CMSC

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Resultats

5/5/2013
CAMPIONAT DE CATALUNYA DE RELLEUS DE PROMOCIÓ
Dos Medalles pels Equips del Muntanyenc

Aquest dissabte 4 de maig s'ha celebrat la Jornada Final del Campionat de Catalunya de Relleus en les categories cadet, infantil, aleví i benjamí a l'Estadi Municipal Josep Mª Pallàs de Vic. Ha estat una bona jornada pels equips del CMSC amb la consecució de dos medalles i sis llocs de finalistes.

A la prova dels 3X600 metres  aleví femení, les atletes de Muntanyenc han aconseguit la medalla de  plata amb un temps de 5'54"13 i un equip format Mariona Cortès, Queralt González i Clàudia Pomés. 
L'equip masculí de 4X60 metres aleví ha aconseguit la medalla de bronze amb un temps de 35"87 i un equip format per Tom Fabra, José González, Édouard Ruiz i Marc Sala.
També han protagonitzat una destacada actuació l'equip aleví masculí de 3X600 m que van aconseguir la cinquena plaça,  els  de benjamí masculí de 4X60 m i infantil femení de 4X80 m que es van sitar en la sisena posició. L'infantil femení de 4X200 m i cadet femení de 4X300 m s'han situat en una meritòria setena posició, i l'equip infantil masculí de 4X200 m en la vuitena.

Enllaç: Resultats