Resultats

3/6/2013
CAMPIONAT DE CATALUNYA JUVENIL i JÚNIOR
Quatre Medalles pels atletes del CMSC

El passat cap de setmana, 1 i 2 de juny, es van celebrar conjuntament els Campionats de Catalunya Juvenil i Júnior a l'Estadi Municipal d'Igualada. Els atletes del CMSC han protagonitzat una destacada actuació amb la consecució de quatre medalles i cinc llocs de finalistes.

A la categoria juvenil destaca l’actuació de Guillem Requeno que va aconseguir la medalla d’or en llançament de javelina amb 55,18 m i el quart lloc en pes amb 12,85 metres. També la Blanca Rius els va proclamar campiona dels 800 m amb 2’16”87 i l’ Êllâ Bestué va aconseguir el bronze en llargada amb 5,46 metres.
Seguint amb juvenils, Dario Sirerol es va classificar en la quarta posició del triple salt amb 13,31 metres i Mauro Canalda va ser setè als 200 metres amb 24”04.
A la categoria júnior, la Silvia Guerra va aconseguir la medalla de plata als 800 metres amb un temps de 2’20”50, Francesc Àguila es va situar setè als 5.000 metres amb 17´19”53 i Bea Oliver en la vuitena posició dels 400 m amb 1’04”22

ANNEX: Resultats Júnior   (pdf 81327)
Enllaç: Resultats Juvenil