Saltar a continguts

Secció Atletisme CMSC

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Resultats

10/06/2.013
CAMPIONAT DE CATALUNYA BENJAMÍ, ALEVÍ, INFANTIL i CADET
Fase Prèvia

El passat cap de setmana, 8 i 9 de juny, s’ha celebrat la Jornada Prèvia del Campionat de Catalunya Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet a l'Estadi Municipal de Castellar del Vallés.
La jornada matinal del dissabte 8 es va tenir que suspendre per causa de la forta pluja. Pendent de confirmació oficial, les proves es realitzaran a la mateixa Jornada Final amb les corresponents modificacions horàries. Les categories afectades són les d'infantil i aleví.
 
Els atletes del CMSC han protagonitzat una destacadíssima actuació amb la consecució de grans registres i molts atletes classificats per a disputar la final.
A la categoria cadet, 16 atletes amb 20 proves s’han classificat per a la final. Destaquen les acutacions de Ramon Adàlia que ha vencut en salt de llargada i triple salt, aquest úlitm amb un registre de 13,77 metres que representa millor marca personal i segona espanyola de l’any. També la Laia González ha millorat el seu registre de 60 m tanques amb un temps de 15”17 que també representa la segona millor marca espanyola de la temporada. Clàudia Rofes ha vençut en llançament de javelina amb un tir de 32,27 metres i Elena Verdera s’ha situat segona als 3.000 metres amb una marca de 10'46"61.
A la categoria benjamí s’han classificat quatre atletes i a les proves alevins i infantils que s’han disputat, 10 atletes han aconseguit la classificació. A més disputaran la final directa tots aquells que les seves proves han patit la suspensió
 
La jornada final de la categoria cadet se celebrarà el proper 16 de juny a Lloret de Mar i les corresponents a les categories benjamí, aleví i infantil el 15 de juny a Tarragona. 
 
 
 
                              Reportatge fotogràfic Antonio Guerra
 

ANNEX: Resultats Benjamí   (pdf 87624)
Enllaç: Resultats Cadet