Resultats

17/06/2.013
CAMPIONAT DE CATALUNYA CADET
12 Medalles pels Atletes del CMSC

El passat diumenge 16 de juny es va celebrar la Jornada Final dels Campionats de Catalunya Cadet a l'Estadi Municipal de Lloret de Mar. Ha estat una magnífica jornada atlètica pels atletes del CMSC que han aconseguit 12 medalles i 6 llocs de finalistes

Cal destacar la prova de triple salt masculí amb un pòdium íntegrament format per atletes del CMSC. Ramon Adàlia ha estat el campió amb una marca de 13.38, seguit de l’Enrico Rissi amb 13,17 m i de Martí Pagès amb 12,72 metres. Ramon Adàlia també ha aconseguit la medalla de bronze en salt de llargada amb 5,90 metres.
Laia González ha estat una de les protagonistes del campionat en aconseguir la victòria als 100 m tanques amb una marca de 15”02, registre que representa la millor marca espanyola de la temporada. També es va penjar la medalla de plata a la prova dels 300 m tanques amb un temps de 45”60.
La Clàudia Rofes es va proclamar campiona de llançament de javelina amb un tir de 35,25 metres millorant la seva marca personal i col·locant-se en la segona posició del rànquin estatal de l’any.

La Carla Morral va aconseguir la medalla de plata a la prova dels 600 metres amb una marca de 1’40”22.
Les medalles de bronze han estat per la Nora Taher, que va aconseguir dues, una en triple salt amb 11,46 m i l’altre en llargada amb 5,26 m, l’Elena Verdera als 3.000 m amb 10’47”82 i la Ruth Cèsar als 100 m tanques amb 15”41.

Sis han estat els llocs de finalistes amb la quarta plaça de Rebeca Cortés en javelina amb 26,60 metres, las cinquenes posicions de Marc Olmos als 600 m amb 1’32”21, Marc Salvatella en salt d’alçada amb 1,68 m, Carla Ràfols als 1.500 m amb 5’45”93 i Lucia López en alçada amb 1,45 metres. Per últim, destacar la sisena posició de Gabriel Ballester als 5 km marxa amb un temps de 28’42”95.

ANNEX: Resultats   (pdf 54979)
Enllaç: Fotogaleria