Menú principal

Resultats

24/06/2.013
CAMPIONAT D'ESPANYA JUVENIL

El passat cap de setmana, 22 i 23 de juliol, es va celebrar el LXIIè Campionat d'Espanya Juvenil a Durango. Tres atletes del CMSC han participat amb una destacada actuació.Guillem Requeno i Blanca Rius es va classificar en la cinquena posició i Êllâ Bestué en la sisena.

Blanca Rius va guanyar brillantment la seva semifinal amb un temps de 2’18”40 i a la final es va classificar cinquena amb un temps de 2’20”77. Guillem Requeno també va assolir la cinquena plaça amb un llançament de javelina de 53,18 metres. Êllâ Bestué es va situar sisena en salt de llargada amb 5,49 metres.

També cal destacar l’actuació d’alguns atletes formats a l’Escola d’Atletisme del CMSC i que continuen entrenant en el nucli CMSC però que han passat a formar part d’altres clubs, com és el cas de la Katia Coquis (AAC) que va guanyar la prova del llançament de javelina amb un tir 49,77 metres, marca que representa un nou Rècord de Catalunya Juvenil de l’especialitat. També Nil Rodés (AAC) que s’ha classificat quart als 10.000 m marca amb un temps de 45’35”37 i la Constança Cerrada (FCB) que ha estat setena en triple salt amb 11,33 metres.

Enllaç: Resultats