Resultats

8/07/2.013
CAMPIONAT D'ESPANYA CADET
4 Medalles pels Atletes del CMSC

El passat cap de setmana, 6 i 7 de juliol, s’ha celebrar el Campionat d'Espanya Cadet a l’Estadi Municipal de Granollers. Els atletes del CMSC han protagonitzat una extraordinària actuació amb la consecució de 4 medalles, 1 d’or, 2 de plata i 1 de bronze, a més dels 3 llocs de finalistes dels deu atletes participants.

A la prova de triple salt, Ramon Adàlia s'ha imposat amb un salt de 14.03 metres, registre que representa la seva millor marca personal, i Enrico Rissi s'ha situat en una extraordinària quarta posició amb una marca de 13,06 metres.
Les medalles d’argent han estat per a la Clàudia Rofes en llançament de javelina amb una marca de 34,95 metres, i per a la Laia González als 100 m tanques amb una marca de 15”05, tot i que a la semifinal va marcar 14”89 millorant la seva marca personal.
La medalla de bronze ha estat per en Marc Salvatella en salt d’alçada amb 1,84 metres que també millora sensiblement el seu millor registre.
La Nora Taher s’ha classificat en una gran cinquena posició en triple salt amb 11,43 metres i Alba Sánchez ha estat setena en salt amb perxa amb 2,75 metres.
La Carla Morral es va classificar brillantment per a la final dels 600 metres però una caiguda desprès de la cursa la va impedir disputar la final. Elena Verdera es va situar en una meritòria novena posició dels 3.000 metres amb un temps de 10’57”02 y la Ruth Cèsar va córrer la semifinal dels 100 m tanques amb un temps de 15”80 que no li van donar el passi per a la final.