Menú principal

Resultats

8/07/2.013
CAMPIONAT D'ESPANYA JÚNIOR

El passat cap de setmana, 6 i 7 de juliol, s’ha celebrat el Campionat d'Espanya Júnior a Castelló.

La Sílvia Guerra va participar en la prova dels 800 metres classificant-se en una magnífica vuitena posició. A la semifinal va marcar un temps de 2’17”84 aconseguint el passi per a la final, cursa en la que va fer 2’23”71.

En aquest campionat estatal també han participat tres atletes del nucli d’entrenament del CMSC però que ja han passat a un altre club. Cora Salas (FCB) va aconseguir la medalla de plata en salt de llargada amb un registre de 6,19 m marca que representa un nou Rècord de Catalunya júnior i mínima pel Campionat d’Europa Júnior que se celebrarà a Rieti. També Zoya Naumov (AAC) va aconseguir la medalla d’argent amb una marca de 2’19”20 als 800 metres. Aquesta atleta també va aconseguir recentment la mínima pels europeus amb un excel·lent registre de 2’06”77 a Bèlgica. També va participar a l’estatal júnior la Maria Abadal (FCB) a la prova dels 100 m tanques, aconseguint el passi a la final amb una marca de 15”30 a la semifinal però no va poder sortir a la final per lesió.

Enllaç: Resultats