Saltar a continguts

Secció Atletisme CMSC

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Resultats

11/11/2013
CROS CIUTAT DE SANT CUGAT
Victòries de Pol Cinta, Aleix Serra i Carla Morral

El passat diumenge 10 de novembre, es va disputar la quinzena edició del Cros Ciutat de Sant Cugat amb un gran èxit participatiu i d’organització. Prop de quatre mil atletes van participar en una esplèndida matinal atlètica. Com cada any, els atletes del Muntanyenc van ser protagonistes amb molta participació i grans resultats. Tot i que en aquesta edició, els atletes de les categories inferiors havien de participar per les escoles i només a partir dels infantils ho podien fer pels clubs. 

A la categoria Open, cal destacar la segona i tercera posició aconseguides per Montserrat Llobregat i Núria Garcia, respectivament. En homes, va ser l’Arnau Pujol qui va aconseguir la millor classificació amb una meritòria novena posició.
Pol Cinta es va imposar en la categoria juvenil masculina, i Blanca Rius i Carlota de Sojo es van situar en la quarta i cinquena posició respectivament a la categoria femenina.
A la categoria cadet, la victòria masculina va ser per Aleix Serra, cursa en la que Marc Olmos es va situar quart. En dones, les atletes del muntanyenc van dominar la cursa, amb victòria per Carla Morral, la segona posició per Carla Rafols i la quarta per a la Rut Tomas.
Pel que fa a la categoria infantil, Maria Botella es va situar en la tercera posició del pòdium, Leana Metailler en la setena i Laura Maldonado en la novena. En nois, el millor classificat de la categoria infantil va ser Dídac Urquizo en la dissetena posició.
Per últim destacar la participació de set atletes del CMSC, cinc homes i dos dones, a la curses Special Cros amb una destacadíssima participació.

Enllaç: Resultats