Resultats

13/01/2014
TROFEU SABADELL PROMOCIÓ EN PISTA COBERTA 3a Jornada

El passat diumenge 12 de gener es va realitzar la tercera jornada del Trofeu Promoció Sabadell en pista coberta per a les categories infantil, aleví, benjamí i prebenjamí. Mig centenar d’atletes del CMSC han participat en aquesta segona jornada.

Podem destacar les actuacions de Joan Artigues en la categoria infantil que es va imposar en la prova de salt d’alçada amb una marca de 1,35 metres.

A la categoria aleví, Marc Sala va vèncer a la prova de llargada amb un salt de 4,07 i va guanyar la seva sèrie de 1.000 metres amb 3’37”58. José González també es va imposar a la seva sèrie de 1.00 metres marcant 3’32”11 i Pau Ilerbaig va ser segon de la seva amb 3’37”87, els tres atletes es van classificar per a disputar la jornada final d’aquesta prova.

A la categoria pre-benjamí, Eloisa González va aconseguir la medalla de plata en la prova de llançament de pes amb un tir de 2,56 metres.
La quarta jornada del Trofeu Sabadell Promoció se celebrarà el proper diumenge 26 de gener i la jornada final se celebrarà el proper 9 de febrer al mateix escenari

Enllaç: Resultats