Resultats

10702/2014
TROFEU SABADELL PROMOCIÓ EN PISTA COBERTA
FINAL

El passat diumenge 9 de febrer es va disputar la jornada final del Trofeu Sabadell Promoció en la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell. Els atletes del CMSC van aconseguir una destacadíssima actuació.

A la categoria aleví, cal destacar les dues victòries de Marc Sala que es va imposar als 60 metres amb un temps de 8”73 i en salt de llargada amb 4,43 m, prova en la que Tom Fabra es va situar tercer amb 4,14 metres. Seguint amb els alevins, José Gonzalez també va aconseguir la victòria en dues proves, als 60 m tanques amb 9”97 i els 1.000 metres amb 3’18”84, prova en la que Pau Ilerbag va assolir la tercera posició amb 3’19”76. A la categoria aleví femení, cal assenyalar la segona posició de Clara Fernàndez als 60 m tanques amb una marca de 10”88. A les curses de relleus 4X200 metres, tant els nois com les noies van aconseguir la segona posició. L’equip masculí va marcar 2’05”49 amb un equip format per José González, Tom Fabra, Édouard Ruiz i Marc Sala, i els femení van marcar 2’11”70 amb un equip format per Delia Urquizu, Abril Rambla, Noemi Guerrero i  Clara Fernández.

A la categoria benjamí també destaca l’actuació de l’Aleix Fuch que es va imposar als 60 metres amb 6”19 i als 400 metres amb 1’14”41. La Tania Moreno va aconseguir la medalla de bronze en salt de llargada amb 3,21 metres.

Per últim, a la categoria infantil, destacar a Joan Artigas que es va imposar als 60 m tanques amb  9”87 i va aconseguir el bronze en salt amb perxa amb un salt de 2,30 metres.

ANNEX: Fotos   (pdf 116757)
Enllaç: Resultats