Resultats

2703/2014
CAMPIONAT DE CATALUNYA JUVENIL EN PISTA COBERTA
4 Medalles pele Atletes del CMSC

El passat dissabte 1 de març, es va celebrar el Campionat de Catalunya Juvenil en Pista Coberta a Sabadell amb una gran actuació dels atletes del CMSC que han aconseguit  4 medalles, 2 d’or, 1 de plata i 1 de bronze. Ramon Adàlia i Blanca Rius es van proclamar campions autonòmics de triple salt i 800 metres respectivament.

A la prova de triple salt, Ramon Adàlia es va imposar a un registre de 14,28 metres, aconseguint millor marca personal i col·locant-se tercer del rànquing estatal de la temporada. En aquesta prova, Enrico Rissi es va situar quart amb una marca de 13,01 metres.
Blanca Rius es va proclamar campiona autonòmica de 800 metres amb una marca de 2’17”46.
L’altre protagonista va ser l’Êllâ Bestué que va aconseguir la medalla de plata en salt de llargada amb 5,46 metres i la de bronze en triple salt amb 11,52 metres, prova en la que Nora Taher es va situar quarta amb 11.18 metres.
També cal destacar la cinquena posició de Laia González a la cursa dels 60 m tanques amb una marca de 9”32, desprès de marcar 9”18 en semifinals.

Enllaç: Resultats