Menú principal

Resultats

CAMPIONAT D'ESPANYA CADET EN PISTA COBERTA
4 medalles, 2 d’or, 1 de plata i 1 de bronze

El passat cap de setmana, 15 i 16 de març, es va celebrar el Campionat d'Espanya Cadet en Pista Coberta a Antequera. Els atletes del CMSC han protagonitzat una extraordinària actuació amb la consecució de 4 medalles, 2 d’or, 1 de plata i 1 de bronze, a més de dos llocs de finalistes.

Destaquen les actuacions dels dos atletes que s’han proclamat campions estatals, Jael Bestué ha estat campiona dels 60 metres amb una marca de 7”87 i Daniel Toro ha guanyat la medalla d’or en triple salt amb una marca de 13,37 metres, prova en la que Martí Pagès ha estat tercer amb 12,85 metres. L’altre medalla de plata va ser per la Carla Morral a la prova dels 600 metres amb una marca 1’36”03.
També cal destacar l’actuació de la Tania del Cerro en salt amb perxa, que amb un salt de 2,86 metres s’ha classificat en la sisena posició, i Marc Salvatella en salt d’alçada amb una marca de 1,74 metres s’ha classificat en la setena posició.

Enllaç: Resultats