Saltar a continguts

Secció Atletisme CMSC

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Resultats

3/05/2014
CAMPIONAT DE CATALUNYA DE RELLEUS DE PROMOCIÓ
4 Medalles pels equips del CMSC
Rècord de Catalunya de 3X600 m Aleví Masculí

Aquest dissabte 3 de maig s’ha celebrat la Jornada Final del Campionat de Catalunya de Relleus de Promoció a l'Estadi Municipal de Mataró. Els equips del Club Muntanyenc Sant Cugat han protagonitzat una destacadíssima actuació.

L’equip Aleví Masculí ha estat un dels protagonistes de l’autonòmic en aconseguir la victòria en les dues proves i un rècord de Catalunya. A la prova dels 3X600 metres, Marc Sala, José González i Pau Ilerbaig han aconseguit la medalla d’or amb un temps de 5’26”91, millorant el rècord català anterior en més de 6 segons. Els mateixos protagonistes, més Tom Fabra, també s’han proclamat campions de la prova dels 4X60 metres amb una marca de 34”19.
També ha aconseguit el títol autonòmic l’equip Cadet Femení a la prova dels 4X100 metres amb un temps de 50”27 i un equip format per Jael Bestué, Maria Botella, Paula Deirós i Emma Barbarà. El mateix equip amb el canvi de Lucia López per Deirós s’ha situat en una magnífica cinquena posició a la prova dels 4X300 m amb un temps de 2’58”45.
L’equip Benjamí Masculí ha aconseguit la medalla de plata a la prova dels 4X60 metres amb un temps de 38”17 i un equip format per Aleix Fuchs, Iker Sanchez-Guardaminos, Jan Botella i Lilian Lamaison.
 

Enllaç: Resultats