Saltar a continguts

Secció Atletisme CMSC

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Resultats

12/05/14
CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS DE PROMOCIÓ
L’equip Aleví Masculí, Campió
L’equip Cadet Femení, Subcampió

El passat cap de setmana, 10 i 11 de maig, es va celebrar el Campionat de Catalunya de Clubs en les categories de Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet a El Prat del Llobregat.

Dissabte es va disputar l'autonòmic de la categoria aleví en jornada matinal amb victòria pel Club Muntanyenc Sant Cugat en la categoria masculina i també una magnífica quarta posició en la femenina. La victòria de l’equip masculí ha estat indiscutible, ja que ha superat al segon classificat en més de quaranta punts. Cal destacar les victòries individuals de Daniel Pedraza en salt de llargada amb un salt de llargada amb 4,05 metres i Mohamed N'diaye que s’ha imposat en llançament de pilota amb 30,34 metres. L’equip aleví femení s’ha quedat a només un punt i mig de la tercera posició aconseguint una extraordinària quarta plaça.

El mateix dissabte, però en jornada de tarda, es va disputar l’autonòmic infantil amb la vuitena posició de l’equip masculí i la dotzena del femení. Destaca l’actuació de Joan Artigues que s’ha imposat als 80 m tanques amb 13”0 i ha estat segon als 220 m tanques amb 33”2.

Diumenge en jornada matinal es va disputar el de categoria benjamí amb la vuitena posició masculina i la novena femenina. Destaca les victòries de l’Aleix Fuchs en salt de llargada amb 3,72 metres i Tania Moreno, també en llargada amb 3,48 metres.

L’equip de la categoria cadet femení es va proclamar subcampió de Catalunya, destacant les tres victòries individuals a càrrec de Jael Bestué als 100 metres amb 12"96, Tania del Cerro en perxa amb 3,50 m i Rebeca Cortés en javelina amb 28,85 metres.

Resultats Aleví

Resultats Benjamí

Resultats Infantil

Enllaç: Resultats Cadet