Resultats

15/06/2014
CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL, ALEVÍ i BENJAMÍ
10 Medalles pels Atletes del CMSC

El passat dissabte 14 de juny es va celebrar la Jornada Final dels Campionats de Catalunya Infantil, Aleví i Benjamí a l'Estadi Estadi Camp Clar de Tarragona amb una destacadíssima actuació dels atletes del CMSC que ham aconseguit 10 medalles, 5 d’Or, 3 de Plata i 2 de Bronze, a més de la consecució de 12 llocs més de finalistes
A la categoria infantil, Joan Artigas s’ha proclamat campió a la prova dels 80 m tanques amb una marca de 12”72 i ha aconseguit el bronze a la de 300 m tanques amb 32”18. Maria Mur ha aconseguit la medalla de plata en llançament de javelina amb un tir de 31,74 m i ha estat setena en pes amb 9,55 metres.Nina Rissi ha estat tercera en javelina amb una marca de 28,38 metres.
Seguint amb infantil, han aconseguit lloc de finalistes la Maria Andrade que ha estat cinquena en perxa amb 1,75 m, Nil Casasque ha estat sisè als 2.000 m marxa amb 11’53”82, Víctor Adàlia també sisè en triple salt amb 10,40 metres, Clàudia Pomès s’ha classificat setena als 600 m amb 1’52”00, Gerard Jacas també setè als 600 m amb 1’44”71 i Berta Beltran que s’ha situat vuitena en perxa amb 1,65 metres.
A la categoria aleví, destaca l’actuació de José González que s’ha proclamat Campió en 60 m tanques amb 10”01 i també en 600 metres amb una marca de 1’47”36. Marc Sala també ha aconseguit la medalla d’or en salt de llargada amb una marca de 4,62 metres i la quarta posició en perxa amb 1,85 m. Nil Cornago ha estat segon i medalla de plata en llançament de pilota amb un tir de 31,18 metres.
Els llocs de finalistes de la categoria aleví han estat per Tom Fabra que ha estat quart en llargada amb 4,26 metres i cinquè en 60 m tanques amb 10”34. Pau Ilerbaig s’ha classificat setè en 2.000 m amb un registre de 7’07”89 i Mohamed N’diaye també setè en llançament de pilota amb 26.32 metres.
Cal destacar que a la puntuació per equips aleví (on puntuen els atletes finalistes) el Club Muntanyenc ha aconseguit la màxima puntuació.

A la categoria benjamí, Aleix Fuchs s’ha penjat dos medalles, la d’or en salt de llargada amb una marca de 3,99 m i la de plata en 60 metres amb 9”31. Assenyalar també el lloc de finalista aconseguit per Iratxe Balagué als 1.000 m marxa amb una marca de 6’40”52.