Saltar a continguts

Secció Atletisme CMSC

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Resultats

16/06/2014
CAMPIONAT DE CATALUNYA CADET
4 Medalles pels Atletes del CMSC
(Suspesa la jornada de tarda per la pluja)

Aquest diumenge 15 de juny s’ha celebrat la jornada matinal dels Campionats de Catalunya Cadet a l'Estadi Municipal Josep Mª Pallàs de Vic. La jornada de tarda ha estat suspesa per les inclemències del temps i queda pendent la celebració de moltes proves a l’espera de la decisió de la Federació Catalana.

A la jornada matinal els atletes del CMSC  han aconseguit 4 medalles, 1 d’or, 1 de plata i 2 de bronze, a més d’un lloc de finalista.

Tania del Cerro s’ha proclamat campiona en salt amb perxa amb un salt de 3,15 m, Carla Morral ha estat segona als 600 metres amb una marca de 1’34”82, Martí Pagès ha aconseguit la medalla de bronze als 100 m tanques amb un registre de 14”75 i Dani Toro també ha estat tercer en alçada amb un salt de 1,77 m, prova en la que Marc Salvatella ha estat quart amb 1,71 metres.

Com ja hem assenyalat queden pendents moltes proves ja que la jornada de tarda és la que més finals disputa i atletes com Dani Toro en triple o Rebeca Cortes en javelina, surten com a principals favorits.

Enllaç: Resultats