23/06/2014
CAMPIONAT DE CATALUNYA JUVENIL, JÚNIOR I CADET
5 Medalles a la Categoria Juvenil i 1 a la Júnior
4 Medalles a la Categoria Cadet (Jornada ajornada)

El passat cap de setmana, 21 i 22 de juny, es van celebrar els Campionats de Catalunya Juvenil, Júnior i Cadet a l'Estadi Municipal de Lloret de Mar amb una gran actuació dels atletes del CMSC

A la categoria juvenil els atletes del Muntanyenc han aconseguit 5 medalles i 3 llocs de finalistes. Ramon Adàlia ha aconseguit la medalla d’or en la prova de triple salt amb una marca de 14,49 metres que també significa marca personal. Blanca Rius s’ha proclamat subcampiona de 800 metres amb una marca de 2’17”2, la mateixa posició que Êllâ Bestué en salt de llargada amb un salt de 5,56 metres. Les medalles de bronze han estat per la Laia González en 400 m tanques amb un registre de 1’05”60, prova en la que Alba Fernández ha estat quarta amb 1’09”60, i la Nora Taher, que ha estat tercera en triple salt amb un registre de 11,29 metres. També cal destacar el quart lloc de Ruth César en 100 m tanques amb 14”90 i el cinquè de Mauro Canalda en 400 metres amb 52”49.

En la categoria júnior, Dario Sirerol ha aconseguit la medalla de bronze en la prova de triple salt amb una marca de 14,30 metres.

Diumenge a la tarda es va celebrar la jornada que es va tenir que ajornar el passat cap de setmana corresponent al Campionat de Catalunya Cadet. A les 4 medalles aconseguides el passat cap de setmana a Vic, cal afegir altres 4 medalles més aconseguides pels atletes cadets del CMSC i 4 llocs més de finalistes.
Dani Toro s’ha proclamat campió de triple salt amb una marca de 13,86 metres, prova en la que Martí Pagès es va situar en quart amb 13,03 m. També s’ha proclamat campió Gabriel Ballester a la prova de 5 km marxa amb una marca de 25’06”21. Rebeca Cortes s’ha proclamat subcampiona en javelina amb 28,14 metres, la mateixa posició que Marc Salvatella també en javelina amb 40,50 metres. Els llocs de finalistes han estat per Àngels Massana que ha estat cinquena als 3 km marxa amb 16’22”33, Carla Rafols que també ha estat cinquena en 1.500 m amb 5’32”20 i Lucia López, també cinquena en alçada amb 1,48 metres.

Enllaç: Resultats Cadet