Resultats

21/07/2014
CAMPIONAT D'ESPANYA JUVENIL
Êllâ Bestué, Medalla de Bronze en salt de llargada

El passat cap de setmana, 19 i 20 de juliol, s’ha celebrat el Campionat d'Espanya Juvenil a Valladolid. Vuit atletes del CMSC han participat en aquest estatal i han aconseguit una medalla de bronze i tres llocs de finalistes.

Êllâ Bestué ha aconseguit pujar al pòdium de salt de llargada amb una extraordinària actuació, millorant en el últim intent de la competició la seva marca personal i superant a diverses atletes fins a aconseguir penjar-se la medalla de bronze.
Ramon Adàlia ha fet un gran concurs de triple salt, aconseguint una meritòria quarta posició amb un millor salt de 14,21 metres. També cal destacar l’actuació de la Nora Taher que s’ha situat en la setena posició de triple salt amb un registre de 11,31 metres, i la Laia González que va marcar 1’06”21 a la semifinal dels 400 m tanques i que li van donar el passi directe a la final, on amb un temps de 1’07”48 es va classificar en la vuitena posició.
Ruth Cèsar es va classificar per a les semifinals dels 100 m tanques amb 14”93, entrant en la quarta posició de la seva sèrie, a la semifinal va marcar 14”72 que no li van donar el passi a la final. Blanca Rius es va situar tercera a la semifinal dels 800 m amb un temps de 2’19”37 que no li van permetre la classificació per a la final quedant-se com a primer temps fora de la classificació, i per tant es va classificar en la novena posició del campionat.  Alba Fernández va marcar 1’12”19 a la semifinal dels 400 m tanques que no li fan donar el passi a la final i Mauro Canalda va fer una bona cursa de 200 metres que en un principi el classificaven per a semifinals amb un temps de 22”90, però malauradament va ser desqualificat posteriorment per haver trepitjat la línia del carrer.

Enllaç: Resultats