Saltar a continguts

Secció Atletisme CMSC

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Resultats

16/11/2014
CROS DE SANT CUGAT

El passat diumenge 16 de novembre es va celebrar la setzena edició del Cros Ciutat de Sant Cugat.  Si bé la majoria dels atletes de l’escola d’atletisme del CMSC van participar representant els seus respectius centres escolars a les categories dels més joves, la participació de la secció va ser molt nombrosa i amb grans resultats a les categories superiors. Mig centenar d’atletes van participar defensant els colors del CMSC.

Cal destacar la categoria (*) juvenil femení en la que van participar sis atletes del CMSC i es classificar en els sis primers llocs de la cursa. La victòria va ser per Carlota de Sojo, la segona posició va ser per la Carolina Jordán i la tercera per la Paula Calvo.

A la categoria cadet masculí la victòria també va ser per Aleix Serra i la segona plaça per en Marc Olmos, igual que a la categoria femenina on es va imposar Carla Morral i Sara Torres va ser segona.

Destacar la segona plaça de la Queralt González a la categoria infantil femení i la gran participació dels atletes del CMSC a la categoria Special Cros on es va imposar Xavier González i van participar dotze atletes.

Per últim, assenyalar la quarta posició de Montserrat Llobregat a la cursa popular femení, la mateixa classificació que l’Arnau Pujol a la popular masculí.

 

(*) Les categories al cros escolar són diferents a les categories d’atletisme federat. 

Enllaç: Resultats