Menú principal

Resultats

9/02/2015
CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT EN PISTA COBERTA

El passat diumenge 8 de febrer, es va celebrar a Sabadell el 39è Campionat de Catalunya Absolut en Pista Coberta. Cinc atletes del CMSC han participat en aquest autonòmic absolut amb una magnifica actuació essent tots de categories de promoció.

Cal destacar a la Jael Bestué que es va classificar en la cinquena posició a la final dels 60 metres amb un registre de 7”80, marcant a la semifinal 7”78 i millorant la seva marca personal. Jael es de categoria cadet.

Ramon Adàlia també es va situar en la cinquena posició de la prova de triple salt amb una marca de 14,61 m, millorant la seva marca personal. En aquesta prova, Daniel Toro es va situar desè amb 13,55 metres. Ambdós atletes són de categoria juvenil.

A la mateixa prova de triple salt, però en la categoria femenina, la Nora Taher es va classificar en la vuitena posició amb un salt de 10,79 metres i la Lucía López, que va saltar 1,43 m en alçada i es va situar va classificar en la dotzena posició, ambdues atletes són de la categoria juvenil.

Enllaç: Resultats