Saltar a continguts

Secció Atletisme CMSC

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Resultats

1/03/2015
CAMPIONAT DE CATALUNYA JUVENIL EN PISTA COBERTA

Aquest diumenge 1 de març, s’ha celebrat la trentena edició del Campionat de Catalunya Juvenil en Pista Coberta a Sabadell. Els atletes del CMSC han protagonitzat una destacadíssima actuació amb la consecució de 6 medalles, 3 d’or, 2 de plata i 1 de bronze, amb sis llocs més de finalistes i una participació de dotze atletes.

Una de les figures del campionat ha estat en Ramon Adàlia que ha aconseguit proclamar-se campió en triple salt amb una marca de 14,62 m, registre que representa un nou rècord dels campionats, i també s’ha penjat la medalla de plata en salt de llargada amb una marca de 6,50 metres. Cal assenyalar que en la prova de triple salt, la medalla de plata ha estat pel Dani Toro amb un millor salt de 13,72 m, atleta que també s’ha classificat en quarta posició en llargada amb 6,35 metres.
També s’han proclamat campions autonòmics en Marc Salvatella en salt d’alçada amb una marca de 1.86 m i la Carla Morral en 800 metres amb 2’24”01.
La medalla de bronze ha estat per a la Laia González als 60 m tanques amb una marca de 9”31, atleta que també s’ha classificat cinquena en la prova dels 400 metres amb 59’63”.
Els llocs de finalistes han estat per a la Lucia López que ha estat cinquena en alçada amb 1,50 m, Carla Ràfols sisena en 1.500 m amb 5’04”51, Alba Sánchez també sisena en perxa amb 3.00 metres i Nora Taher que ha estat setena en triple salt amb 10,98 metres.
També cal assenyalar que a la puntuació per punts, el Club Muntanyenc Sant Cugat s’ha classificat en una extraordinària segona posició.
 

Enllaç: Resultats