Saltar a continguts

Secció Atletisme CMSC

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Resultats

16/03/2015
CAMPIONAT D'ESPANYA JUVENIL EN PISTA COBERTA
Ramon Adàlia, Campió d'Espanya
Carla Morral, Medalla de Bronze

El passat cap de setmana, 14 i 15 de març, s’ha celebrarà el XXXVIIIè Campionat d'Espanya Juvenil en Pista Coberta a Sant Sebastià.

Cal destacar a Ramon Adàlia (CM St Cugat) que ha aconseguit el títol en triple salt amb un gran registre de 14,92 metres, millorant en 30 cm la seva marca personal. En aquesta mateixa prova de triple salt, Dani Toro es va situar quart amb un registre de 13,92 metres.

També ha pujat al pòdium la Carla Morral, que ha aconseguit la tercera posició als 800 metres amb un temps de 2’18”48.

En salt d'alçada, Marc Salvatella ha aconseguit una magnífica quarta posició amb 1,85 m, als 400 metres, la Laia González ha estat segona a la seva semifinal marcant un temps de 59”18, quedant-se a les portes de disputar la final perquè ha estat el primer temps descartat ja que en aquests especialitat només disputen la final 6 atletes. De tota manera, extraordinària setena posició per a la santcugatenca.

La Alba Sánchez va saltar 2,95 m en perxa classificant-se en la catorzena posició i Carla Ràfols va disputar la semifinal de 1.500 metres amb un temps de 5’07”52 que no li van permetre el passi per a la final

Enllaç: Resultats