Saltar a continguts

Secció Atletisme CMSC

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Resultats

15/06/2015
CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL, ALEVÍ i BENJAMÍ
Cinc Medalles pels Atletes del Muntanyenc

 El passat dissabte 13 de juny es va celebrar la Jornada Final dels Campionats de Catalunya Infantil, Aleví i Benjamí a l'Estadi Municipal de Castellar del Vallès. Els atletes del Muntanyenc han protagonitzat una destacada actuació amb la consecució de 5 medalles, 2 d’or i 3 de bronze. També, s’han aconseguit 18 llocs més de finalistes.  

Les atletes campiones han estat la Queralt González que ha aconseguit els triomf a la prova dels 1.000 metres de la categoria infantil amb un registre de 3’11”07, i la Maria Andrade que s’ha imposat en el salt amb perxa aleví amb un millor salt de 2,15 metres
 
Les medalles de bronze han estat per a la Noa Rodríguez als 3.000 m amb un temps de 16’24”58, en Gabriel Caragol que ha estat tercer als 3 km marxa amb 16’03”95 i el Marc Sala que ha saltat 10,78 m en triple salt, atleta que també ha aconseguit la cinquena posició en salt de llargada amb 4,61 metres.  
 
A la categoria benjamí han estat sis els atletes finalistes. Emma Salvatella ha estat quarta en salt d’alçada, Isaïes Artigas cinquè en llargada, Medoune N’diaye setè en pilota, Anna González setena en alçada, Elies Ballester vuitè als 1.000 m marxa, i Iratxe Balagué que ha estat vuitena als 1.000 m marxa i desena en alçada.
 
A la categoria aleví sis atletes més han aconseguit el lloc de finalista. L’Aleix Fuchs que ha estat sisè als 60 m i també desè en llargada, Mariña Sotelo s’ha situat setena als 600 m, Irma González setena en pes, Cristina Mur també setena en pilota, Mohamed N’diaye vuitè en pilota i Nil Casas vuitè als 2 km marxa. 
 
Per últim, a la categoria infantil, a més de les quatre medalles, han estat cinc els atletes que s’ha classificat entre els vuit primers. El cinquè lloc ja comentat d’en Marc Sala en llargada, José González que s’ha classificat sisè als 600 m, Noemi Guerrero també sisena als 600 m,, Dídac Taulats ha estat vuitè als 1.000 m obstacles i Bernat Pubill també vuitè en llançament de javelina.
 
Assenyalar també que a la classificació per punts en llocs de finalistes, el Club Muntanyenc Sant Cugat s’ha classificat en la vuitena posició a la categoria infantil, la desena a la benjamí i la dotzena a la aleví.
 
   RESULTATS INFANTIL             RESULTATS ALEVÍ             RESULTATS BENJAMÍ