Menú principal

Resultats

15/02/2015
CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT EN PISTA COBERTA

El passat diumenge 14 de febrer, es va celebrar a Sabadell el 40è Campionat de Catalunya Absolut en Pista Coberta a Sabadell. Els atletes del CMSC han protagonitzat una destacada actuació.

Destaquen les dos medalles de bronze aconseguides per la Jaël Bestué en les proves de 60 m i 200 metres. Ambdues proves la Jaël ha millorat la seva marca personal que va de 7”72 i 24”61, respectivament. Cal destacar que la Jaël és atleta encara de categoria juvenil de primer any.

La Carla Morral, que també és de categoria juvenil, va aconseguir la medalla de bronze a la prova dels 800 metres amb un temps de 2’19”74. Aquesta prova la va dominar la Zoya Naumov, atleta del grup d’entrenament del CMSC a La Guinardera que corre pel club AAC.

A la prova de triple salt, Dani Toro va aconseguir una magnífica cinquena posició en triple salt amb una marca de 13,82 m. En aquesta prova també Dario Sirerol, que participa pel club CAI, es va proclamar campió de Catalunya absolut de triple salt.

Per últim, destacar la desena posició de la Lucía Lopez en salt d’alçada amb una marca de 1,41 m

Enllaç: Resultats